Wat wij doen

KEUKENS ONTWERPEN

Zelf uw droomkeuken ontwerpen? Wij helpen u een handje mee! Met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen van o.a. keukens op maat en interieuren, maken we samen iets moois. Een ontwerp waar u 100% tevreden mee bent. Onze werkvoorbereiders staan altijd voor u klaar!

KEUKENS MAKEN

Nadat u goedkeuring heeft gegeven voor het ontwerp voor uw keuken, kunnen onze vakmensen aan de slag. De keuken wordt op maat gemaakt. Dat betekent dat u binnenkort nóg meer kan genieten van uw interieur.

Onze eigen monteurs zullen de keuken bij u installeren. Alles wordt uitgevoerd met veel aandacht voor kwaliteit.

SAMENWERKINGEN

Gebr. Smits verzorgt ook een complete verbouwing van de ruimte om de meest uiteenlopende ontwerpen mogelijk te maken. Door samenwerking met ondernemers uit de regio kunnen wij uw verbouwing uit handen nemen.

Hiervoor werken wij onder andere samen met designflooring-, elektrotechniek- en installatiebedrijven en een stukadoor en tegelzetter.

KEUKENS SPUITEN

Ons bedrijf heeft een eigen spuiterij waar wij de producten die we maken professioneel kunnen spuiten.

Maar heeft u zelf verouderde kasten, tafels en dergelijke die u een andere kleur wilt geven of toe zijn aan een opknapbeurt, ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Ook dit is voor de zakelijke markt een mogelijkheid om diverse producten in de gewenste kleur te krijgen.

ANDERE WENSEN

Naast keukens en interieuren hebben wij een breder aanbod werkzaamheden. Laat ons weten wat u wensen zijn waarna wij aan de slag kunnen om er invulling aan te geven.