Thuis

Gebr. Smits zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw interieur. Een keuken op maat, badkamerrenovatie of een nieuwe woon- of slaapkamer. Vertel ons wat u wilt en onze ontwerpers gaan direct voor u aan de slag. Door onze eigen fabriek in Veldhoven zijn we vervolgens in staat om vrijwel iedere wens op maat voor u te maken.

Keuken op maat laten maken

Of het nu gaat om een complete keuken tegen een scherpe prijs of een keuken op maat, Gebr. Smits verwezenlijkt uw keukendroom. Een keuken op maat maken we op basis van een digitaal ontwerp, dat we aanpassen tot het volledig naar uw wens is. In onze eigen fabriek in Veldhoven produceren wij uw kwaliteitskeuken. Wilt u een design keuken of een nostalgische keuken? Met onze producten is het allemaal mogelijk. We doen dit niet alleen in Eindhoven, Veldhoven en omgeving, maar door het hele land.

Gebr. Smits Keuken- en interieurbouw maakt keukens op maat en renoveert keukens op maat. Mooi en praktisch. Dus waarom kiezen voor een standaardkeuken?

Nieuwe keuken of keukenrenovatie

Veel mensen denken vaak al snel aan een nieuwe keuken. Maar als u al een bestaande Smits keuken heeft dan is het vaak ook mogelijk om uw bestaande keuken te laten renoveren. Dat kan tijd en geld schelen, maar is ook nog eens een stuk duurzamer!

Een nieuwe keuken is niet altijd nodig, ook met het aanpassen van uw bestaande keuken kunt u uw keuken een volledig nieuwe look geven. Met nieuwe kastjes, lades, deurtjes of een nieuw werkblad ziet uw keuken er weer uit als nieuw. Vraag naar de mogelijkheden en we geven uw bestaande keuken een totaal ander uiterlijk.

Woonkamer interieur

Naast de keuken is ook de huiskamer erg belangrijk. De huiskamer, dé kamer waar u het thuisgevoel krijgt. Dat thuisgevoel creëert u met een inrichting naar uw eigen smaak. Samen met Gebr. Smits creëert u de gewenste sfeer.

Slaapkamer inrichting

De slaapkamer is de plek bij uitstek om tot rust te komen. Daarom is de sfeer in deze kamer belangrijk. Met de op maat gemaakte slaapkamermeubels van Gebr. Smits bepaalt u die sfeer helemaal zelf. U kunt hierbij denken aan kasten onder een schuin dak, inloopkasten, schuifdeur kasten of bijvoorbeeld uw bed met bijpassende nachtkastjes.

Badmeubel op maat

Even lekker ontspannen in bad na een drukke dag of met een verfrissende douche juist even goed wakker worden voor de dag die komen gaat. Een badkamer is meer dan alleen een plek waar u zich wast. Met de juiste sfeer begint en eindigt u de dag met een goed gevoel. 

Bij Gebr. Smits denken we mee in al uw wensen voor de badkamer. Bijvoorbeeld dat al onze badmeubels gemaakt worden van vochtwerende materialen waar door de levensduur van uw badmeubel verhoogt. Dus toe aan iets nieuws? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Maatwerk interieur

Wij houden wel van een uitdaging. Andere wensen? Bij ons is alles mogelijk op het gebied van interieurbouw omdat we alles zelf produceren. Wij leveren totaalproducten maar ook halffabricaten. 

Wij zijn tevens dealer in Eindhoven van bio-ethanol- en elektrische sfeerhaarden van het merk Ruby Fires. Bent u op zoek naar een mooie nieuwe sfeerhaard voor uw interieur, dan kunnen we daar dus zeker bij helpen. Heeft u een andere bijzondere wens? Leuk! Wij gaan uw uitdaging graag aan.