Thuis

Gebr. Smits zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw interieur. Een keuken op maat, badkamerrenovatie of een nieuwe woon- of slaapkamer. Vertel ons wat u wilt en wij maken het voor u in onze eigen fabriek in Veldhoven, nabij Eindhoven.

KEUKEN OP MAAT

Of het nu gaat om een complete keuken tegen een scherpe prijs of een keuken op maat, Gebr. Smits verwezenlijkt uw keukendroom. Een keuken op maat maken we op basis van een digitaal ontwerp, dat we aanpassen tot het volledig naar uw wens is. In onze eigen fabriek in Veldhoven, nabij Eindhoven produceren wij uw kwaliteitskeuken. Wilt u een design keuken of een nostalgische keuken? Met onze producten is het allemaal mogelijk. We doen dit niet alleen in Eindhoven, Veldhoven en omgeving, maar door het hele land.

Gebr. Smits Keuken- en interieurbouw maakt keukens op maat en renoveert keukens op maat. Mooi en praktisch. Dus waarom kiezen voor een standaardkeuken?

NIEUWE KEUKEN

Een nieuwe keuken is niet altijd nodig, ook met het aanpassen van uw bestaande keuken kunt u uw keuken een nieuwe look geven. Met nieuwe kastjes, laden, deurtjes of een nieuw werkblad ziet uw keuken er weer uit als nieuw. Wilt u een design keuken, een duurzame of een nostalgische keuken? Met onze producten is het allemaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en we geven uw bestaande keuken een totaal ander uiterlijk.

WOONKAMER
Naast de keuken is ook de huiskamer erg belangrijk. De huiskamer dé kamer waar waar u het thuisgevoel krijgt. Dat thuisgevoel creëert u met een inrichting naar uw eigen smaak. Samen met Gebr. Smits creëert u de gewenste sfeer.
SLAAPKAMER

De slaapkamer is de plek bij uitstek om tot rust te komen. Daarom is de sfeer in deze kamer belangrijk. Met de op maat gemaakte slaapkamermeubels van de Gebr. Smits bepaalt u die sfeer helemaal zelf. U kunt hier bij denken aan kasten onder een schuin dak, schuifdeur kasten of bijvoorbeeld uw bed met bij passende nachtkastjes.

BADMEUBEL

Even lekker ontspannen in bad na een drukke dag of met een verfrissende douche juist even goed wakker worden voor de dag die komen gaat. Een badkamer is meer dan alleen een plek waar u zich wast. Met de juiste sfeer begint en eindigt u de dag met een goed gevoel. Bij Gebr. Smits denken we mee in al uw wensen voor de badkamer. Bijvoorbeeld dat al onze badmeubels gemaakt worden van vochtwerende materialen waar door de levensduur van uw badmeubel verhoogt. Dus toe aan iets nieuws? Neem dan gerust eens contact met ons op.

SPECIALS

Wij houden wel van een uitdaging. Andere wensen? Bij ons is alles mogelijk op het gebied van interieurbouw omdat we alles zelf produceren. Wij leveren totaalproducten maar ook halffabricaten. Wij zijn tevens ook dealer in Eindhoven van bio-ethanol en elektrische sfeerhaarden van het merk Ruby Fires. Hierdoor kunnen wij zorg dragen voor het mooi integreren van een sfeerhaard in uw nieuwe interieur. Heeft u een bijzondere wens? Wij nemen uw uitdaging graag aan!

SPANPLAFONDS

In één dag een nieuw plafond in uw huis of bedrijfspand? Dat kan. De strakke stijlvolle spanplafonds van Gebr. Smits met of zonder print zijn binnen een dag gemonteerd. Deze polyester spanplafonds zijn wel 15 keer sterker dan andere PVC-plafonds. Dankzij de microperforatie wordt het geluid geabsorbeerd door het plafond en ontstaat minder geluidsoverlast. De speciale coating maakt onderhoud eenvoudig. Onze plafondspecialisten maken gebruik van de technische tekeningen of meten ter plekke. We zorgen niet alleen voor het plaatsen van het plafond, maar ook voor de gewenste kleur, afwerking en verlichting.