SPANPLAFOND LATEN PLAATSEN IN Geldrop

Bent u op zoek naar een nieuw plafond in Geldrop, of is uw huidige plafond aan vervanging toe? Dan is een spanplafond een goede optie. Een spanplafond is een degelijk en snel te plaatsen plafond. Doordat het plafond strak onder een bestaand plafond gespannen kan worden zijn de werkzaamheden minimaal en erg betaalbaar.

NIEUW PLAFOND IN ÉÉN DAG

De vakmensen van Gebr. Smits zijn ervaren in het plaatsen van een spanplafond en hebben maar weinig ruimte nodig om een nieuw plafond strak onder uw bestaande plafond te monteren. De stijlvolle spanplafonds van Gebr. Smits zijn binnen een dag geplaatst in Geldrop, zonder dat uw huis of bedrijfsruimte daarvoor leeg hoeft. Onze plafondspecialisten maken gebruik van bestaande technische tekeningen, of meten uw plafond ter plaatse in. Daarnaast zorgen zij ook direct voor een strakke afwerking en brengen zij eventueel verlichting aan. Wilt u een plafond met een print, of een strak effen plafond in kleur? Met onze producten is het allemaal mogelijk. We monteren onze plafonds niet alleen in in de omgeving van Geldrop, maar door heel Nederland.

VIJF VOORDELEN VAN SPANPLAFONDS

Spanplafonds worden steeds populairder in Geldrop. En niet onterecht als u het ons vraagt. Naast dat spanplafonds een afgewerkte en strakke uitstraling bieden, zijn er vele andere voordelen. We hebben de vijf voordelen die wij het meest horen op een rijtje gezet:

De prijs van een spanplafond 

Wat we bij Gebr. Smits veruit het meest horen is dat de prijs van een spanplafond vrijwel altijd lager is dan bij een ander plafond. Doordat het plafond vaak binnen één dag geplaatst kan worden blijven de kosten voor de arbeid laag. Daarnaast is het plafond een kant-en-klare oplossing, waardoor er geen extra kosten voor het schilderen of stucwerk bijkomen.

Lichte draagconstructie

Als het bestaande plafond minder sterk is, biedt een spanplafond vaak een uitkomst. Doordat het plafond aan de muren wordt bevestigd vormt het geen extra gewicht voor uw huidige plafond.

Verbeterde akoestiek

Dankzij de microperforatie in het materiaal wordt het geluid geabsorbeerd door het plafond. Zo wordt de akoestiek verbeterd en ontstaat er minder geluidsoverlast.

Onderhoudsvriendelijk en brandveilig

Een speciale coating maakt onderhoud van het plafond erg eenvoudig. Daarnaast heeft een spanplafond brandwerende eigenschappen.

Verlaag uw energiekosten

Doordat we een spanplafond onder uw huidige plafond aanbrengen, verlaagd u de ruimte en gaat er minder warmte verloren. Op ze manier kan een spanplafond helpen om uw energiekosten te verlagen.

MOGELIJKHEDEN SPANPLAFONDS IN Geldrop

De strakke en stijlvolle spanplafonds van Gebr. Smits met of zonder print zijn binnen een dag gemonteerd in Geldrop. Deze polyester spanplafonds zijn tot wel 15 keer sterker dan PVC-plafonds. Onze plafondspecialisten plaatsen het plafond afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Zo bieden we plafonds aan in verschillende kleuren en zelfs met opdruk. 

We plaatsen niet alleen het plafond, maar verzorgen ook de afwerking en verlichting. Als u dat wenst kunnen we bijvoorbeeld spots plaatsen in het plafond, of sfeerverlichting achter het doek. Samen met u creëert Gebr. Smits de gewenste sfeer.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten, of uw persoonlijke voorkeuren bespreken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Veldhoven, vlakbij Eindhoven. Maakt u liever een afspraak, of wilt u in de avonduren komen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bel 040-2545816 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.