Over Gebr. Smits

GEBR. SMITS KEUKEN & INTERIEURBOUW EINDHOVEN

Gebr. Smits is opgericht door Piet en Toon Smits. De twee broers uit Veldhoven zijn ooit begonnen dankzij een gezamelijke hobby: keukens op maat maken. Hun liefde voor het vak heeft ertoe geleid dat ze nu een professioneel bedrijf in keukens en badkamers runnen. De passie is nog steeds voelbaar. Dat merk je ook wanneer je het pand op de Peter Zuidlaan, nabij Eindhoven bezoekt.

Van een garage achter het huis van Piet, naar een bedrijfshal van 400 m3 in veldhoven, dichtbij Eindhoven. In 2000 werd de bedrijfshal nog eens flink uitgebereid en is in 2006 Dirk Smits (de zoon van Piet) de eerste opvolger die het bedrijf komt versterken.

Voor keukens op maat en echt vakwerk ga je naar Gebr. Smits

FABRIEK IN VELDHOVEN

Gebr. Smits Keuken & Interieurbouw staat voor eerlijk ambachtelijk maatwerk tot in detail.
Alles wordt gemaakt in onze eigen fabriek in Veldhoven, valkbij Eindhoven, door ervaren vakmensen. En dat is in deze tijden vrij uniek! Of het nu gaat om sfeervolle slaapkamers, stijlvolle interieurs, badkamers voorzien van alle gemakken, kasten op maat, kantoorinrichting, een blikvanger als balie, prachtig winkelinterieur, praktische praktijkruimte, unieke horeca inrichting, een standaard keuken of juist een keukens op maat, kwaliteit staat altijd centraal en in verhouding met de juiste prijs.

Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen zoals massief hout, RVS, marmer, graniet, kunststof, MDF en corian.

KEUKENS SPUITEN

Het laten (over)spuiten van uw keuken op maat, meubel of ander interieurstuk geeft uw ruimte een heel andere uitstraling. In onze spuiterij nabij Eindhoven is alles mogelijk. Iedere kleur, hoogglans, zijdeglas of strcutuur. Wij doen alles om uw interieur naar wens te maken. En zoals u van ons gewend bent staan kwaliteit en vakwerk voorop.

ONZE FILOSOFIE

Het is zaterdagmiddag half 5 en de machines in de fabriekshallen van Gebr. Smits worden stil gezet. De rust keert terug in Zeelst, Veldhoven. Ofja, de machinale herrie wordt omgezet in gelach en geroep van grappen en discussie onder het genot van een pilsje.

Gebr. Smits is een keukenbedrijf dat zich inmiddels al meer dan 30 jaar bezig houdt met het ontwerpen en maken van de meest exclusieve keukens op maat. Het bedrijf is opgericht door de broers Piet en Toon Smits; twee ‘boerenzonen’ van een bankdirecteur die hun eigen pad hebben gevolgd. Tot op heden wordt er onder een zelfde filosofie gemanaged; ‘’Wij kunnen alles’’. Niks is voor ons te moeilijk of gek genoeg. Ook niet voor onze medewerkers. Zij bedenken de meest creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen.

‘’Wij kunnen alles’’. Het inspireert. Het geeft voldoening. Het creëert eendracht.

SAMENWERKINGEN
Gebr. Smits is partners met de volgende bedrijven

Jan Smits
+316 53 251 803
janenjan2@hotmail.com

Gebr. Smits is partners met de volgende bedrijven