Over Gebr. Smits

GEBR. SMITS KEUKEN & INTERIEURBOUW VELDHOVEN

Gebr. Smits is opgericht door Piet en Toon Smits. De twee broers uit Veldhoven zijn ooit begonnen dankzij een gezamenlijke hobby: maatwerk keukens maken. Hun liefde voor het vak heeft ertoe geleid dat ze nu een professioneel bedrijf in keukens en maatwerk interieur runnen. De passie is nog steeds voelbaar. Dat merk je ook wanneer je de nieuwe showroom in Veldhoven bezoekt.

Voor keukens op maat en echt vakwerk ga je naar Gebr. Smits

FABRIEK IN VELDHOVEN

Gebr. Smits Keuken & Interieurbouw staat voor eerlijk ambachtelijk maatwerk tot in detail.


Alles wordt door onze eigen ervaren vakmannen gemaakt in onze fabriek in Veldhoven. Of het nu gaat om sfeervolle slaapkamers, stijlvolle interieurs, badkamers voorzien van alle gemakken. Of bijvoorbeeld kasten op maat, kantoorinrichting, unieke horeca inrichting, een standaard keuken of juist een keuken op maat, kwaliteit staat altijd centraal en in verhouding met de juiste prijs. Dat maakt ons uniek.

 

We werken enkel met hoogwaardige materialen zoals massief hout, RVS, marmer, graniet, kunststof, MDF en corian.

KEUKENS SPUITEN

Het laten (over)spuiten van uw keuken op maat, meubel of ander interieurstuk geeft uw ruimte een heel andere uitstraling. In onze spuiterij nabij Eindhoven is alles mogelijk. Iedere kleur, hoogglans, zijdeglas of strcutuur. Wij doen alles om uw interieur naar wens te maken. En zoals u van ons gewend bent staan kwaliteit en vakwerk voorop.

SAMENWERKINGEN

Gebr. Smits werkt o.a. samen met deze bedrijven

Gebr. Smits is partner van de volgende organisaties