GEBR. SMITS KEUKEN & INTERIEURBOUW SINDS 1987

Piet & Toon Smits zijn de grondleggers van Gebr. Smits. Twee broers uit Veldhoven, ooit begonnen met een gezamenlijke hobby, pure liefde van het vak en uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar de passie nog steeds voelbaar is bij de eerste stap over de drempel aan het pand op de Peter Zuidlaan, nabij Eindhoven. Van een garage achter het huis van Piet naar een 400 m3 bedrijfshal. In 2000 werd de bedrijfshal nog eens flink uitgebreid en in 2006 is Dirk Smits, de zoon van Piet, de eerste opvolger die het bedrijf komt versterken.

FABRIEK

Gebr. Smits Keuken & Interieurbouw staat voor eerlijk ambachtelijk maatwerk tot in detail.
Alles wordt gemaakt in onze eigen fabriek door ervaren vakmensen. En dat is in deze tijden vrij uniek! Of het nu gaat om sfeervolle slaapkamers, stijlvolle interieurs, badkamers voorzien van alle gemakken, kasten op maat, kantoorinrichting, een blikvanger als balie, prachtig winkelinterieur, praktische praktijkruimte, unieke horeca inrichting, een standaard keuken of juist een op maat gemaakte keuken, kwaliteit staat altijd centraal en in verhouding met de juiste prijs.

Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen zoals massief hout, RVS, marmer, graniet, kunststof, MDF en corian.

SPUITERIJ

Het overspuiten van keukens, meubels of andere interieurstukken is voor veel mensen een passende oplossing om een heel andere uitstraling te krijgen van het interieur. In de spuiterij is alles mogelijk om uw nieuwe interieur naar wens te maken. In iedere kleur, van hoogglans tot zijdeglans of structuur. En zoals u van ons gewend bent kwaliteit en vakwerk.

ONZE FILOSOFIE

Het is zaterdagmiddag half 5 en de machines in de fabriekshallen van de Gebr. Smits worden stil gezet en de rust keert voor een dag terug in Zilst. Of ja, de machinale herrie die ontstaat door het zagen en frezen van hout of het klappen van een hamer of heftruck worden omgezet in gelach en geroep van grappen en discussies onder het genot van een pilsje. De Gebr. Smits is een keukenbedrijf dat zich al meer dan 30 jaar bezig houdt met het verkopen en maken van de meest exclusieve keukens en interieurs. Het bedrijf is opgericht door twee broers, Piet en Toon Smits en heeft al vlug personeel onder de hoede. De ‘’boerenzonen’’ van een bankdirecteur worden dan managers. Tot op heden wordt er onder een zelfde filosofie gemanaged; ‘’Wij kunnen alles’’. Het is dan ook geen probleem om naast keukens ook bouwkundige aannemingen, lakwerken of metaalbewerking aan te nemen. Niks is te moeilijk of gek genoeg.

Het personeel, dat 40 uur per week werkzaam is, worden meegenomen in deze filosofie en zijn ook in staat creatieve maar constructief goede oplossingen te bedenken voor de meest uiteenlopende uitdagingen. De broers zijn al sinds het begin meer dan 60 uur per week aan het werk waardoor ook personeel het niet erg vindt om in de avonduren nog het een en ander te verzetten. Het werkt dus wel, die filosofie ‘’wij kunnen alles’’. Het inspireert. Het geeft voldoening. Het creëert eendracht.

SAMENWERKINGEN

Gebr. Smits is partners met de volgende bedrijven

Jan Smits
+316 53 251 803
janenjan2@hotmail.com

Gebr. Smits is aangesloten bij de volgende netwerkclubs en brancheorganisaties