LANDELIJKE KEUKENS

Landelijke keukens zijn sfeervol en geven een gevoel waarbij je jezelf meteen thuisvoelt. Ze voelen warm aan, zijn vaak uitgebreid afgewerkt en in landelijke keukens wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Daarnaast maakt het gebruik van rustige kleuren en gezellige accesoires een landelijke keuken helemaal compleet. Deze tijdloze keukens geven mensen vaak een nostalgisch gevoel waarbij het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

Gebr. Smits ontwerpt, maakt en plaatst de mooiste landelijke keukens op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

KLASSIEKE LANDELIJKE KEUKENS

Een klassiek landelijke keuken roept bij mensen vaak direct het gevoel van warmte, nostalgie en gezelligheid op. De vaak statige, klassieke stijlen combineren goed met het landelijke en bourgondische. Deze keukenstijl wordt steeds populairder, landelijk betekent namelijk helemaal niet dat je ook in een landelijke omgeving moet wonen. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals steen, hout, porselein en gietijzer kan overal een klassieke landelijke stijl worden neergezet. Zelfs midden in de stad. Door de combinatie van landelijk, met klassieke elementen kan Gebr. Smits een echte klassieke landelijke keuken inrichten. Niet alleen in de omgeving van Eindhoven, maar door heel Nederland.

MODERNE LANDELIJKE KEUKENS

Moderne landelijke keukens worden vaak gekenmerkt door gebruik van de kleuren zwart en wit. Door dit in hoogglans af te werken creëren we een moderne touch aan uw landelijke keuken. Deze moderne delen worden in een landelijke keuken afgewisseld met authentieke elementen, zoals een vrijstaand fornuis, en landelijke accesoires aan de wand. Zo wordt de warme, huiselijke sfeer bewaard en ontstaat een moderne landelijke keuken waarin mensen zichzelf direct thuisvoelen. Gebr. Smits past moderne elementen al jaren naadloos toe in een landelijk ontwerp, zo plaatsen we de mooiste strakke keukens met een huiselijke sfeer door heel Nederland.

LUXE LANDELIJKE KEUKENS

Vaak krijgen we de vraag of een landelijke keuken ook luxe kan zijn? Natuurlijk kan dat! Door het gebruik van luxe apparatuur, moderne snufjes en onze hoge kwaliteit van afwerking ontwerpen we samen met u uw droomkeuken. Het warme en huiselijke gevoel van een landelijke keuken, maar wel voorzien van de meest luxe accessoires. Er zijn tal van mogelijkheden voor afwerkingen, opstellingen, fronten en apparatuur waarmee wij in iedere omgeving uw luxe landelijke keuken kunnen inrichten. Zonder de authentieke sfeer van de vorige eeuw te verliezen.

Laat u inspireren door ons grote aanbod luxe keukens. In onze showroom nabij Eindhoven vindt u diverse landelijke keukens, voor elk budget en keukenruimte.

LANDELIJKE KEUKEN INSPIRATIE

Het is duidelijk dat je met een landelijke keuken nog alle kanten op kunt, van klassiek tot modern. Hoewel landelijk één woonstijl is, kan er toch een onderscheid gemaakt worden tussen verschillende materialen, kleuren of keukentypes. Uw keuze hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur. Heeft u echter nog totaal geen idee wat u wilt, dan kan het helpen om wat inspiratie op te doen. Gebr. Smits denkt hierin graag mee.

Wilt u bijvoorbeeld een vrijstaand fornuis, inbouwapparatuur, open kasten, dichten kasten (of een combinatie daarvan)? Wilt u een zwarte keuken, een witte keuken, of heel wat anders? Er zijn tal van mogelijkheden en er is voor ieder wat wils. Een landelijke keuken wordt daarom ook wel eens een robuuste keuken genoemd. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar uiteindelijk bepaalt u hoe uw droomkeuken eruit ziet.

Gebr. Smits heeft al vele landelijke keukens mogen ontwerpen, maken en plaatsen in de omgeving van Eindhoven en daarbuiten. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw keuken? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio.

Inspiratie opdoen

LANDELIJKE KEUKEN LATEN PLAATSEN

Gebr. Smits Keuken & Interieurbouw heeft al ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen van keukens en interieurs. Loopt u vast met een ontwerp, of heeft u totaal geen idee wat u wilt? Vraag ons dan gerust om advies, samen met u creëert Gebr. Smits de gewenste sfeer in het ontwerp.

Vervolgens kunnen wij ieder gewenst ontwerp voor u realiseren. Onze ervaren vakmensen maken uw unieke design keuken in onze eigen fabriek in Veldhoven. Daar maken we gebruik van exclusieve en hoogwaardige materialen, zoals diverse duurzame houtsoorten, RVS, marmer, graniet, hoogwaardige kunststoffen, MDF en corian. Hierbij staat kwaliteit altijd centraal, maar wel in verhouding met de juiste prijs.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten, of uw persoonlijke voorkeuren bespreken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Veldhoven, op een steenworp afstand van Eindhoven. Maakt u liever een afspraak, of wilt u in de avonduren komen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bel 040-2545816 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.