INTERIEUR VOOR BEDRIJVEN

Gebr. Smits heeft al heel wat interieurs gemaakt voor verschillende soorten bedrijven door het hele land. Ook met uw wensen kunt u bij ons terecht. Uw bedrijf een uniek interieur geven is onze specialiteit. Hiervoor maken we gebruik van topmaterialen zoals RVS, marmer, graniet, kunststoffen en massief hout. Alles wordt bewerkt in onze eigen fabriek waar we gebruik maken van topkwaliteit lak. Van horeca tot kantoor of praktijkruimte, Gebr. Smits ontwerpt en maakt het interieur dat bij uw bedrijf past. U hoeft niet te kiezen voor een standaardinterieur om een scherpe prijs te krijgen. Ons maatwerk is net zo aantrekkelijk geprijsd als veel standaardwerk. Vele bedrijven gingen u al voor!

KANTOOR INSPIRATIE

Een stijlvol kantoorinterieur met een uitstraling die past bij uw bedrijf. Met onze kennis, ervaring en creativiteit maken we een interieur dat uw dromen overtreft. Of u nu een design, duurzaam of een high tech interieur wilt, Gebr. Smits maakt het voor u. Zodat u een fijne werkplek heeft met een unieke uitstraling waardoor uw relaties graag bij u op bezoek komen.

HORECA INTERIEUR INSPIRATIE

Ook al uw interieurwensen voor uw restaurant, bar of café in Eindhoven, Veldhoven maar ook op een andere locatie in het land laat Gebr. Smits in vervulling gaan. Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkelen, produceren en monteren van exclusieve keukens en interieurs. Kies een van onze unieke modellen of laat ons uw eigen droominterieur maken. Door rekening te houden met uw wensen, krijgt u een geheel eigen identiteit. Op maat gemaakt in onze eigen fabriek.

WINKEL INSPIRATIE

Naast kantoor inspiratie en horeca interieur inspiratie bieden wij ook winkel interieur! Als ondernemer heeft u een eigen stijl. Met het juiste interieur kunt u dit terug laten komen in uw winkel. Bij de Gebr. Smits maken we een digitaal ontwerp van uw droominterieur en passen dit aan tot het helemaal aan uw wensen voldoet. Dat hebben we al voor vele bedrijven gedaan. Het interieur produceren we in onze fabriek in Veldhoven waar we het werk spuiten. De vakmensen van Gebr. Smits monteren het interieur perfect voor u.

BALIE INSPIRATIE

Bent u op zoek naar een balie voor uw receptie, winkel of kantoor? Bij Gebr. Smits bent u op het goede adres. Wij ontwerpen balies op basis van uw wensen. Vele bedrijven gingen u al voor. Natuurlijk kunt u ook hier weer kiezen uit allerlei stijlen en materialen. Wij produceren dit in eigen fabriek, dus gegarandeerde kwaliteit welke past bij uw bedrijf.

KASTEN INTERIEURBOUW

Scherp geprijsde schuifdeurkasten op maat in uw favoriete model en kleur en van uw favoriete materiaal. Of u nu houdt van strak of nostalgisch. Gebr. Smits maakt prachtige én praktische schuifdeurkasten voor elk interieur.

SPANPLAFONDS

In één dag een nieuw plafond in uw huis of bedrijfspand? Dat kan. De strakke stijlvolle spanplafonds van Gebr. Smits met of zonder print zijn binnen een dag gemonteerd. Deze polyester spanplafonds zijn wel 15 keer sterker dan andere PVC-plafonds. Dankzij de microperforatie wordt het geluid geabsorbeerd door het plafond en ontstaat minder geluidsoverlast. De speciale coating maakt onderhoud eenvoudig. Onze plafondspecialisten maken gebruik van de technische tekeningen of meten ter plekke. We zorgen niet alleen voor het plaatsen van het plafond, maar ook voor de gewenste kleur, afwerking en verlichting. We kunnen ook uw logo er op laten bedrukken om het bijvoorbeeld als wand bekleding te kunnen gebruiken. Kortom, Gebr. Smits biedt vanalles voor bedrijven!