Welkom bij de Gebr. Smits, al 30 jaar actief in het maken van keukens en interieur in de regio Eindhoven. En sinds drie jaar ook met een inspirerende showroom waarvan de deuren altijd open staan. Volledig in eigen beheer is z’n drie en een half jaar geleden de showroom verbouwd. De creatieve ideeën hebben gezorgd voor een volledige nieuwe uitstraling van het voorste deel van de hallen aan de Peter Zuidlaan te Veldhoven. Uiteindelijk met het gewenste resultaat. Nu dat ook de nieuwe site van de Gebr. Smits online is willen wij u graag kennis laten maken met een inspiratiebron op het gebied van keuken en interieur. Niet alleen inspiratie maar ook vervulling in uw zoektocht naar een droomkeuken kan worden gevonden in het ruime aanbod materialen, vormen, apparaten en alle ins en outs op het gebied van keukens en interieurs.

De Gebr. Smits streven erna om zoveel mogelijk materialen, kleuren en structuren aan te bieden in de showroom. Natuurlijk worden tentoongestelde mogelijkheden altijd in een eindproducten gepresenteerd. Keukens in iedere smaak, in iedere maat en in iedere prijsklasse zijn opgesteld om zo de beste indruk te krijgen van uit een lopende mogelijkheden voor een keuken op maat.

Natuurlijk is deze trendgevoelige branche altijd in beweging. Daarom zijn de nieuwste trends ook altijd zo snel mogelijk in onze showroom te vinden. Naast de nieuwste trends is er aandacht voor oudere, maar nog steeds zeer mooie en sfeervolle stijlen. ‘’Van industrieel tot design, landelijk of tijdloos. Alles wordt gepresenteerd in de showroom van de Gebr. Smits.”

Naast deze mogelijkheden laten wij u graag zien met welke kwaliteit een ‘’Smits keuken’’ wordt gemaakt en is een kijkje in de fabriek altijd mogelijk.

Ben u opzoek naar wat voor soort keuken dan ook, met welk idee dan ook en in welke uitvoering dan ook, laat u dan inspireren door de showroom van de Gebr. Smits. Natuurlijk zijn de meest uiteenlopende ideeën te realiseren met de creatieve en behulpzame interieurbouwers die voor u klaar staan.